Tietosuojaseloste


Tämä on Tmi mokomian henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 17.4.2020.

1. Rekisterinpitäjä

Tmi mokomia

80140 Joensuu

Y-tunnus: 3117809-8

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Mia Turunen

0442116572

info@mokomia.fi

3. Rekisterin nimi

mokomia -verkkokaupan asiakasrekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on asiakkaan henkilökohtainen suostumus. Asiakasrekisterin tarkoituksena on verkkokaupan asiakassuhteiden hoitaminen ja ylläpito, markkinointi sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkokaupan tilauksiin liittyviin tarkoituksiin. Henkilötietoja ei käytetä automatisoituun päätökseentekoon tai asiakkaiden profilointiin. 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä muut asiakassuhteeseen ja tilauksiin liittyvät tiedot. 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta itseltään verkkokaupan tuotetilauksen tai verkkokauppaan rekisteröitymisen yhteydessä. Lisäksi tietoja voidaan saada sosiaalisen median kanavien, kuten facebookin tai instagramin kautta, mikäli asiakas niitä itse vapaaehtoisesti luovuttaa. 

7. Rekisteritietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille kuin yhteistyökumppaneillemme, kuten maksupalvelun tarjoajalle verkkokauppamaksujen vastaanottamista varten sekä logistiikkapalvelun tarjoajalle tilausten kuljettamista ja toimittamista varten. Tietoja voidaan julkaista niiltä osin kuin on sovittu asiakkaan kanssa. Käytämme verkkosivustollamme Google Analyticsiä, joka on verkkosivujen kävijäseurantaan tarkoitettu tietokoneohjelma. Ohjelma seuraa esimerkiksi sitä, kuinka paljon verkkosivustolla on kävijöitä ja mistä eri kanavista ja sivuilta kävijät saapuvat sekä kuinka pitkään sivustolla vieraillaan ja millä laitteella sivuja käytetään. Kävijöistä kerätyt tiedot tallennetaan anonyymisti Googlen palvelimelle, josta niistä  koottuja tilastoja voidaan tutkia Analytics ohjelmaan kirjautumalla, jonne pääsee kirjautumaan vain verkkosivustomme rekisterinpitäjä. 

8. Evästeet

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttökokemuksen sivustomme käyttäjille. Evästeet ovat lyhyitä tekstiedostoja, jotka verkkopalvelun tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeiden avulla saamme tietoa siitä, miten verkkosivustoamme käytetään. Hyödynnämme tietoa sivustomme kehittämisessä, käytön analysoinnissa sekä markkinoinnin ja mainonnan kohdentamisesssa ja optimoinnissa. Voit sallia tai kieltää evästeiden käytön käyttämäsi selaimen asetuksista. Useimmat selaimet sallivat evästeet automaattisesti. Huomaathan, että evästeiden käytön estäminen saattaa rajoittaa verkosivustomme toimivuutta. 

9. Rekisterin suojaus

Rekisterin käyttöoikeus on vain ja ainoastaan rekisterinpitäjällä. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti teknisten tietoturvajärjestelmien avulla, kuten SSL-suojauksen avulla.

10. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisteröidyllä henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista, puutteellisen tiedon täydentämistä tai oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä. Niin ikään rekisteröidyllä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää rekisterinpitäjälle sähköpostitse osoitteeseen: info@mokomia.fi. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).









Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 30.10.2020 alkaen.

Verkkokauppa

Tmi mokomia
Noljakantie 22
80140 Joensuu

0442116572
info@mokomia.fi
www.mokomia.fi
3117809-8

Kauppa myy käsintehtyjä tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen, toimituskulujen sekä tuotevalikoiman muutoksiin. Toimitamme pääasiallisesti tilauksia vain Suomeen, mutta ethän epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat tilata verkkokaupan tuotteita myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Huomioithan, että käsintehdyissä tuotteissa on yksilöllisiä eroja, eivätkä kaksi samanlaista tuotetta ole ikinä täysin identtisiä keskenään, vaan niissä voi olla pieniä eroja mm. mitoissa ja muodoissa. Myös tuotteen väri voi hieman poiketa kuvista. 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö valitsemallasi maksutavalla. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Maksunvälityspalvelulla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP ryhmää. Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, on maksunvälityspalvelu välittänyt maksusi. 

Maksutapoihin ja -ehtoihin voit tutustua tarkemmin täältä: https://checkout.fi/ehdot-ja-s...

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi kauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa - ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Checkout näkyy saajana korttilaskulla ja välittää maksamasi korttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin. 

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutapa MobilePay on omassa sovelluksessa toimiva palvelu, jolla voit  maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtäsi tai korttimaksuna kortiltasi hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. 

Pivo on maksutapa, jolla voit Pivo-sovelluksessa maksaa verkkokaupan ostoksia ja palveluita tilisiirtona tililtäsi ja korttimaksuna kortiltasi. 

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoaa Jousto. Luethan ennen maksua vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot. 

Tutustu Jousto lasku- ja osamaksupalveluun täällä: www.jousto.com

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Tmi mokomia
Noljakantie 22
80140 Joensuu

0442116572
info@mokomia.fi
www.mokomia.fi
3117809-8

Huomioithan, että puheluihin pystymme vastaamaan arkisin klo 16-19 välillä.

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Toimituskuluihin vaikuttavat paketin paino sekä toimitustapa. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

  • Posti Pikkupaketti (0-2 kg); pientoimitus, joka mahtuu postiluukkuun tai -laatikkoon, 4,90€.
  • Posti Postipaketti (0-5 kg); paketti toimitetaan valittuun Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin, 6,90€. 
  • Matkahuolto Lähellä-paketti (0-5 kg); paketti toimitetaan valittuun Matkahuollon noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin, 6,90€. 
  • Matkahuolto Jakopaketti (0-5 kg); paketti toimitetaan kotiin arkisin 1-3 vrk kuluessa, toimituksesta ilmoitetaan tekstiviestillä, 12€.
  • Nouto; nouto suoraan myyjältä, 0€. Huom! Noudosta on aina sovittava erikseen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.
  • Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja (ei koske Matkahuollon Jakopakettia)

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Yleisimmin toimitusaika on 3-7 vrk, riippuen siitä onko tuotetta valmiina varastossa. Poikkeuksen toimitusaikoihin aiheuttavat sesonki- ja ruuhka-ajat tilauksissa ja näistä ilmoitetaan aina erikseen verkkokaupan Ajankohtaista -sivulla sekä sosiaalisessa mediassa. Jos/kun tuote on loppunut varastosta, mahdollisten varastosta loppuneiden materiaalien tilaaminen ja tuotteiden valmistus vie aikaa arviolta 1-3 viikkoa. Ilmoitamme mahdollisista viivästyksistä tilaamisen jälkeen. Pyydämme huomioimaan työn sivutoimisen luonteen ja ajankäytön rajallisuuden tämän vuoksi. Pääsääntöisesti tuotteita postitetaan kaksi kertaa viikossa, alkuviikosta ma-ti ja loppuviikosta to-pe.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Tämä ei kuitenkaan koske verkkokaupan tuotevalikoimasta poikkeavien tuotteiden tilauksia ts. jos asiakas on tehnyt tilauksen omien toiveidensa mukaisesti. Tuotteesta on tehtävä palautusilmoitus 14 vrk:n sisällä siitä, kun se on vastaanotettu ja tuote on palautettava 14 vrk sisällä siitä, kun palautusilmoitus on tehty. Tuotteen on oltava käyttämätön sekä alkuperäisessä kunnossaan. Tuotteiden kunto on tarkastettava heti vastaanottamisen jälkeen ja jos huomaat virheen tilauksessa tai puutteita tuotteiden kunnossa, ole mahdollisimman pian yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluun. Näin voimme sopia tarkemmin tuotteen vaihdosta tai palautuksesta. Huomioithan, että jos tuotteen mitta tai väri poikkeaa hieman verkkokaupan tuotevalikoiman kuvasta tai tiedoista, se ei ole virhe. Käsintehdyissä tuotteissa on pieniä yksilöllisiä eroja esim. mitoissa ja tuotteen väri voi poiketa hieman kuvasta, johtuen mm. käyttämäsi laitteen näytön asetuksista.

Vaihdoista ja palautuksista tulee tehdä kirjallinen ilmoitus verkkokaupan sähköpostiin: info@mokomia.fi. Vastaamme viestiin mahdollisimman pian.

Palautuksen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen palautussoikeuden käytöstä ennen 14 vrk määräajan päättymistä.

Tuotteen vaihto ja palautus

Jos päätät palauttaa tuotteen, palautamme sinulle kaikki saamamme maksusuoritukset viimeistään 14 vrk:n kuluttua palautusilmoituksen saatuamme. Emme kuitenkaan palauta maksua ennen kuin olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen.

Palautettavat tuotteet on lähetettävä takaisin viimeistään 14 päivän kuluttua palautusilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos tuotteet on lähetetty takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Asiakas vastaa itse tuotteiden palautuksen ja vaihdon aiheuttamista toimituskuluista, lukuunottamatta myyjästä johtuvan virheellisen tuotteen palautusta tai vaihtoa.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä palautusilmoitusta, perimme kaikki tästä aiheutuvat toimituskustannukset. Emme myöskään lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vahingoittunut kuljetuksen aikana, sinun täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemasi toimitustavan kuljetusyhtiölle. Ole myös heti yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluun.